Behandlingen

Behandlingen starter med en kort samtale, hvor vi gennemgår din situation og de udfordringer du står med.

KLINIKKEN FOR KROPSTERAPI

behandlinger til krop og sind

Hvordan foregår en behandling?

Behandlingen starter med en kort samtale, hvor vi gennemgår din situation og dine udfordringer. – Det kan være at jeg skal tage hensyn til nogle specifikke fysiske tilstande i din krop, som f.eks. diskusprolaps, piskesmæld, slidgigt, hjernerystelse eller andet. Det bruger vi også samtalen til at afdække. 

Derefter foregår behandlingen på briksen. – Her ligger du først på ryggen under et tæppe. Du er iført undertøj eller træningstøj  (en top, t-shirt, leggings o.a.) – Det er helt op til dig.

Nu går behandlingen i gang. Jeg starter med at få dig til at slappe af, og komme ned i gear. Det gør jeg med pulserende massage, der sammen med arbejdet hen imod en dybere vejrtækning, får dit nervesystem til at falde til ro. Derfra består behandlingen af zoneterapi, akupressur, indføling, meridianmassage, og lettere led frigørrelse.
Nogle gange taler vi under behandlingen. – andre gange taler vi stort set ikke.

I løbet af de 60 min. behandlingen varer, arbejder vi grundigt med hele kroppen og får løsnet op for fysiske og psykiske spændinger. Jeg arbejder mig ind på dine udfordringer ad flere veje. Den overordnede grundidé ved kropsterapien er, at der er en sammenhæng mellem det fysiske og det psykiske.  

Behandlingen handler om dig!

Når vi er færdige med behandlingen får du ro til at komme i tøjet, imens jeg henter et glas vand til dig.
Vi runder af med en kort snak om behandlingen, ordner det praktiske, og siger tak for i dag.

Spørgsmål?

Tilbud

10% RABAT

Kom i gang i dag og spar 10% på din første behandling! Gælder alle behandlinger for førstegangskunder, men gælder ikke klippekor