klinikken for kropsterapi

behandlinger til krop og sind

Om mig

Jeg hedder Michael Andersen. Jeg er 56 år, født og opvokset i Aalborg, og er far til to voksne piger.

Jeg er kropsterapeut, uddannet hos Totum – skolen for kropsterapi.

Min rejse ind i kropsterapiens verden startede ved, at jeg i en årrække selv fik behandlinger for nogle skavanker og sportsskader, som jeg havde opsamlet over en længere periode. Jeg havde prøvet andre behandlingsformer, og fandt her endelig løsningen på de kropslige udfordringer jeg havde. Den afspændthed, den lethed og det flow og velvære jeg oplevede under og efter de kropsterapeutiske behandlinger jeg fik, havde jeg ikke oplevet af andre steder.  

Samtidig var jeg kommet til et sted i livet, hvor jeg havde lyst til at lære noget nyt. Efter en uddannelse på musikkonservatoriet og 30 år som professionel bassist og underviser, var motivationen for at prøve noget mere, og fascinationen ved kropsterapien så stor, at det måtte være den vej, jeg skulle gå.

Efter et kursus i kropsterapeutisk massage var jeg overbevist.  Jeg afsluttede min uddannelse hos Totum – skolen for kropsterapi i Århus i 2019, og åbnede min egen klinik i Aalborg i maj samme år. Året efter åbnede jeg for klienter i København, og har nu klinik begge steder.

De to arbejdsområder, kropsterapeut og musiker, komplementerer hinanden. 

Når jeg behandler i min klinik er opgaven altid, at skabe balance hos klienten. Det gør jeg dels ved at afspænde, forebygge og afhjælpe skader, og ved at behandle de ubalancer, som sidder i klientens krop samt at skabe ro og jordforbindelse hos min klient. 

Som musiker er jeg vant til at arbejde intuitivt i samspil med andre musikere. Som bassist er jeg lyttende, sansende, jordbunden og samlende. Det samme er jeg som kropsbehandler.

Ens for de to arbejdsområder er:
intuition, nærvær, ro og grounding.

Uddannelser og kurser

1995 Uddannet bassist v. Nordjysk Musikkonservatorium
2017
Massagekursus l – Manuvision
2019 Kropsterapeut grunduddannelse Totum – Skolen for kropsterapi
2020 Anatomi og fysiologi, sygdomslære og farmakologi
2020 Registreret alternativ behandler (RAB)
2022 Udvidet meridianlære – Adam Lyngbo Wolden-Ræthinge

Tilbud

10% RABAT

Kom i gang i dag og spar 10% på din første behandling! Gælder alle behandlinger for førstegangskunder, men gælder ikke klippekor